top of page

Afstandsonderwijs vanaf 1/12

Beste ouder(s)


U heeft ongetwijfeld de communicatie gekregen van de Directeur van onze School, Mevr. Huygens dat ze ondanks alle inspanningen om het contactonderwijs vol te houden, toch vanaf morgen genoodzaakt zijn voor de rest van deze week over te stappen op afstandsonderwijs.

Wat het internaat betreft is het de bedoeling dat de internen zo veel mogelijk van thuis uit het afstandsonderwijs volgen. Wij organiseren wel vanaf morgen een 24 uren noodopvang zoals voorheen. Deze avond zal het opvoedersteam jullie contacteren om hierover verdere afspraken te maken.


In de loop van het weekend zullen wij jullie verder op de hoogte brengen hoe we het volgende week gaan organiseren.


De dagen afwezigheid zullen overeenkomstig het internaat reglement in mindering worden gebracht aan €13 per dag afwezigheid (voorlopig van woensdag 1 december tot en met vrijdag 3 december 2021 dus 3 dagen )


Wat betekent dit concreet ?

-Alle externe activiteiten in het internaat worden geschrapt !

-Alle geldende voorzorgsmaatregelen opgelegd door de overheid gelden ook in ons internaat.

-Internen houden zich strikt aan het internaat reglement, indien dit niet lukt vervalt het recht op noodopvang.

-Internen die ziek zijn blijven thuis – internen die ziek worden, worden opgehaald door de ouders.

Het internaat team dringt erop aan dat zo weinig mogelijk internen in noodopvang gaan, teneinde het risico van besmetting te minimaliseren

Wat kan je als ouder doen?

Blijf alert voor mogelijke symptomen bij je kind (zoals vooral koorts, maar ook hoesten, zich grieperig voelen). Als die optreden, neem je contact op met de huisarts.

Meer informatie?

• Algemene info en veel gestelde vragen: www.info-coronavirus.be

• Heb je nog een vraag? Bel 0800 14689 of mail info-coronavirus@health.fgov.be


We hadden het heel graag anders gezien, maar rekenen op jullie begrip voor de situatie. Uiteraard staan we klaar om te luisteren naar jullie bezorgdheden of een antwoord te bieden op jullie vragen. GSM opvoeders 0475/44.93.00


Blijf goed zorgen voor jezelf en de anderen en vergeet niet dat de examens voor de deur staan! De examens gaan sowieso door !!

Comments


bottom of page