top of page

Einde van het jaar

Beste ouder,

 

Laatste week voor de vakantie

Volgende week is het de laatste week voor de vakantie begint. Dit wil zeggen dat van 18 tot 22 december het internaat 24/24 open zal zijn.

Indien je zoon/dochter niet naar het internaat komt, dan moet U via de gebruikelijke weg, via de volgende link Afwezigheden | Internaat Campus Wemmel , een aanvraag indienen.

 

 

Oudercontact

Volgende week donderdag, 21 december 2023, is er een oudercontact op het internaat vanaf 15u tot 18u30. U krijgt hiervan binnenkort een uitnodiging om U in te schrijven.

 

 

Zondagdienst

2de oproep voor het inschrijven van de zondagdienst. Er zijn slechts 7 plaatsen meer vrij. Vergeet je zoon/dochter hiervoor niet in te schrijven.

 

 

Directeurswissel

Vanuit de raad van Bestuur van onze scholengroep werd beslist om een directiewissel uit te voeren, maw.  De Heer De Coninck en Mevrouw Huygens hebben een andere opdracht gekregen binnen onze scholengroep.

De Heer Frank Rochus werd aangesteld om de taak van directeur op zich te nemen.

 

Als prioritaire opdracht vanuit de scholengroep doen we er alles aan om heel snel over te gaan tot rekrutering van nieuwe leerkrachten zodat alle leerlingen terug gewoon de lessen kunnen volgen.

 

 

 

Met vriendelijke groeten,Het internaatsteam

Comments


bottom of page