top of page

Midden-maart update

Beste ouder,


De factuur van het kostgeld is vandaag op de bus gegaan dus U mag deze één dezer dagen verwachten.

Zoals U weet is het kostgeld een vast bedrag per maand van 280 euro en werd er bij de berekening over het hele schooljaar de vakantieperiodes in mindering gebracht. Dus het kostgeld van de maand april is 280 euro ook al zitten er 2 weken vakantie in.

Stages van de maand maart/april worden in mindering gebracht bij de volgende factuur van het kostgeld van mei aan de hand van de aanwezigheidslijst.


Verdwijning vieruurtje

Vorige week vrijdag was het oudercontact en hebben wij heel wat ouders mogen ontvangen. Bij aanvang waren er ook internen aanwezig die om 16u een vieruurtje mochten hebben. Op een kort onbewaakt moment zijn er 40 – 50 koeken verdwenen en deze werden weggenomen door een aantal internen. Wij vinden het jammer dat we sommige internen niet kunnen vertrouwen. Aangezien we dit gedrag niet kunnen tolereren, hebben we de beslissing genomen om deze week alle extra’s (snacks, …..) te schrappen.


Infomoment

Vrijdag 25/3/22 (17u – 21u) en zaterdag 26/3/22 (10u – 14u) is het infomoment van het internaat en is het mogelijk om zich in te schrijven. Indien U vrienden of kennissen hebt die geïnteresseerd zijn, laat het hen dan weten.Met vriendelijke groeten,


Het internaatsteam

Commenti


bottom of page