top of page

Nieuws van het internaat

Beste ouder,

Via deze weg wil ik jullie het volgende melden:

Factuur oktober

Vandaag werden de facturen via mail verstuurd. Deze kan misschien in je spam terecht gekomen zijn. Gelieve dit na te kijken en de betaling in orde te brengen voor de vervaldatum.

Internen van de zondagdienst

De internen kunnen binnen komen tussen 20u en 21u30 en we rekenen erop dat de kinderen gegeten hebben. We merken op dat nog veel internen dan beginnen met eten op te warmen in onze kleine keuken. Na 20u wordt er niets meer opgewarmd, dus dit kan niet.

Om 21u krijgen de internen nog een 9-uurtje wat zeker moet volstaan.

Eten

Verschillende ouders geven hun kind nog eten mee van thuis uit maar dit is absoluut niet nodig. Er is voldoende eten op het internaat en de kinderen mogen verschillende keren terug keren aan het buffet.

Welkomstdrink

Voor de welkomstdrink vorige week hadden we 75 inschrijvingen ontvangen via de elektronische aanvraag. Hiervoor hadden we dan ook eten en drinken voorzien.

Jammer genoeg zijn er maar 30 personen langs geweest wat we zeer spijtig vinden en met als gevolg dat we heel wat eten hebben moeten weggooien, wat dus ook geldverspilling is voor het internaat.

We rekenen er dan ook op in de toekomst dat wanneer je je inschrijft, je ook langskomt. Dit alleen al uit beleefdheid en respect naar onze medewerkers toe.

Met vriendelijke groeten,


Het internaatsteam

Comments


bottom of page