top of page

Praktische afspraken begin schooljaar

Beste intern,

Geachte ouders,


Wij willen u danken voor de (her)inschrijving van uw zoon/dochter in ons internaat en ook voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Hieronder reeds een aantal concrete afspraken zodat we het nieuwe schooljaar perfect kunnen starten.


Waarborg


De factuur van de waarborg hebt U reeds ontvangen. Indien de betaling niet wordt uitgevoerd wordt uw inschrijvingsplaats opnieuw vrijgegeven. Wanneer dit voorschot betaald is, beschouwen wij uw inschrijving als definitief. Bij een annulering van de inschrijving achteraf zal € 100 administratiekosten worden aangerekend.


Verificatie mailadres


Er wordt U een mail gestuurd tijdens de week van 21/08/2022 om het mailadres te controleren zodat we er zeker van zijn dat U alle mails goed ontvangt in de toekomst. Gelieve deze mail te bevestigen. Indien U niets ontvangen heeft, kijk dan even tussen je SPAM.


Facturatie


We schakelen over op een nieuw facturatiepakket en U zal in de loop van de 3de week van augustus de factuur van het kostgeld van september ontvangen. Mogen wij U vragen de facturen steeds op tijd te betalen.


Inrichting kamers


Het inrichten van de kamers kan op volgende momenten :


- dinsdag 29/08 van 15u00 – 19u00

- donderdag 31/08 van 9u00 tot 16u00


Er zullen die dagen opvoeders aanwezig zijn. Bij de inrichting van de kamers zal een plaatsbeschrijving worden opgemaakt samen met de opvoeders. De plaatsbeschrijving bij aankomst moet worden ondertekend !


Infomoment


Voor de nieuwe internen is er een infomoment op dinsdag 29/08 vanaf 19u00 waarbij de beheerder en het internaatteam een woordje uitleg geven over het leven op het internaat. Het is een aanrader om aanwezig te zijn voor de nieuwe internen. Verdere info volgt nog.


Opstart schooljaar


Op 1/9/2023 bij de start van het schooljaar, is het internaat uitzonderlijk geopend vanaf 7u en zijn wij ook ter beschikking.


Contactgegevens


Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 02/451 21 53 (van 5/7/2022 tot en met 15/08/2022 is het secretariaat gesloten). U kan ons ook steeds bereiken via mail :Zondagdienst


Dit jaar kan je ook weer gebruik maken van de zondagdienst. Dit wil zeggen dat U dochter/zoon op zondagavond al kan binnenkomen (tegen een extra vergoeding) en dit tussen 20u en 21u30.

Gelieve dit door te geven indien U hiervan gebruik wil maken. Spijtig genoeg moeten we meedelen dat deze reeds volzet is. Je kan je altijd inschrijven voor een wachtlijst.


U kan zich hiervoor inschrijven voor 2 periodes:


- periode van september tot december: 160 €

- periode van januari tot juni: 230 €


Welkomstdrink


Op vrijdag 22/09 is er een welkomstdrink om 16u. Dit is het moment om te horen hoe je zoon/dochter het stelt op het internaat en kan U ook proeven van het eten dat de kinderen krijgen.

Dit eten wordt verzorgd door Agape. Hou deze datum dan alvast vrij.


Wij wensen jullie nog een goede vakantie en we zien elkaar op vrijdag 1 september 2023, voor een hopelijk geslaagd schooljaar bij ons op het internaat. Diegenen die ingeschreven zijn voor de zondagdienst, zijn al welkom op donderdag 31 augustus 2023.


Groetjes,Het internaatsteam

Comments


bottom of page