top of page

Praktische afspraken voor volgend schooljaar

Beste ouder,

 

 

Wij willen u danken voor de (her)inschrijving van uw zoon/dochter in ons internaat en ook voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Hieronder reeds een aantal concrete afspraken zodat we het nieuwe schooljaar perfect kunnen starten. 

 

Waarborg

De factuur van de waarborg hebt U reeds ontvangen. Indien de betaling nog niet werd uitgevoerd, gelieve dit dan snel in orde te brengen aub.  Wanneer dit voorschot betaald is, beschouwen wij uw inschrijving als definitief. Bij een annulering van de inschrijving achteraf zal € 100 administratiekosten worden aangerekend. 

 

Verificatie mailadres

Er werd U vandaag een verificatiemail gestuurd om het mailadres te controleren zodat we er zeker van zijn dat U alle mails goed ontvangt in de toekomst. Gelieve deze mail te bevestigen. Indien U niets ontvangen heeft, kijk dan even tussen je SPAM.

Ook in de week van 19/8/2024 zullen wij een verificatiemail sturen om dit nogmaals te controleren.

 

Facturatie

In de loop van de 3de week van augustus zal U de factuur van het kostgeld van september ontvangen.

 

Inrichting kamers

Het inrichten van de kamers kan op volgende momenten: 

  • Woensdag 28 augustus: 19u30 – 21u (enkel voor de nieuwe internen)

  • Donderdag 29 augustus: 14u – 20u (voor iedereen)

  • Zaterdag 31 augustus: 10u – 16u (voor iedereen)

Er zullen die dagen opvoeders aanwezig zijn. Bij de inrichting van de kamers zal een plaatsbeschrijving worden opgemaakt samen met de opvoeders. De plaatsbeschrijving bij aankomst moet worden ondertekend ! 

 

Infomoment

Voor de nieuwe internen is er een infomoment op woensdag 28 augustus 2024 om 18u waarbij de directeur en het internaatteam een woordje uitleg geven over het leven op het internaat. Het is een aanrader om aanwezig te zijn voor de nieuwe internen. Verdere info volgt nog.

 

Opstart schooljaar

Op 2/9/2024 bij de start van het schooljaar, is het internaat uitzonderlijk geopend vanaf 7u en zijn wij ook ter beschikking. 

 

Contactgegevens

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 02/451 21 53 (van 5/7/2024 tot en met 18/08/2024 is het secretariaat gesloten). U kan ons ook steeds bereiken via mail : 

 

Zondagdienst

Volgend schooljaar kan je ook weer gebruik maken van de zondagdienst. Dit wil zeggen dat U dochter/zoon op zondagavond al kan binnenkomen (tegen een extra vergoeding) en dit tussen 20u en 21u30. Gelieve dit door te geven indien U hiervan gebruik wil maken. Reply op deze mail.

U kan zich hiervoor inschrijven voor 2 periodes:

periode van september tot december: 225 €

periode van januari tot juni: 275 €

 

Welkomstdrink

Op vrijdag 20/09/2024 is er een welkomstdrink om 17u. Dit is het moment om te horen hoe je zoon/dochter het stelt op het internaat. Hou deze datum dan alvast vrij.

 

Socials

Je kan ons steeds volgen op Facebook en Instagram, dit ook tijdens de vakantie. Hou dit zeker en vast in het oog en vergeet ons niet te “liken”.


Wij wensen jullie een goede vakantie en we zien elkaar op maandag 2 september 2024, voor een hopelijk geslaagd schooljaar bij ons op het internaat. Diegenen die ingeschreven zijn voor de zondagdienst, zijn al welkom op zondag 1 september 2024 vanaf 20u.

 

Met vriendelijke groeten,Het internaat team

Comments


bottom of page