top of page

Te doen vóór 1 september

Beste ouders,Onze opvoeders zijn er klaar voor, zijn jullie dat ook😉


Wij hebben alvast de kamers ingedeeld en dit volgens het binnenkomen van het (volledige) dossier en rekening houdend met jullie wensen.

Omdat iedereen wat moet wennen aan de nieuwe leefomgeving en we mekaar moeten leren kennen, worden de eerste weken geen wijzigingen aangebracht.


Hierbij nog even de data waarop jullie je kamer kunnen komen inrichten:

- Woensdag 25/8 van 10u tot 18u

- Zaterdag 28/8 van 9u tot 13u

- Maandag 30/8 van 13u tot 19u

- Dinsdag 31/8 van 17u tot 21u30


Een afspraak maken is NIET nodig. Mogen we jullie wel vragen de handen te ontsmetten bij het binnenkomen en tijdens de inrichting van de kamer een mondmasker te dragen omdat we nog geen instructies gekregen hebben van de overheid hier omtrent. We spelen liever op veilig. Bij de inrichting van de kamer zal een plaatsbeschrijving worden opgemaakt samen met de opvoeder. De plaatsbeschrijving bij aankomst moet worden ondertekend !


Ingesloten vinden jullie de lijst van benodigdheden voor de inrichting van je kamer en wat je wekelijks nodig hebt. Dit is een handig steuntje om niets te vergeten.


Waarborg sleutel Iedere interne krijgt een sleutel van zijn/haar kamer na betaling van een waarborg van € 20 (cash). De leerlingen van het 1ste en 2de jaar krijgen een extra sleutel voor hun locker waar ze hun devices tijdens de nacht moeten opbergen. Hiervoor wordt ook een waarborg gevraagd van € 20. Mogen we U vragen gepast geld mee te brengen aub.


Zondagdienst – 1ste dag De zondagdienst start op dinsdag 31/8/2021. Inchecken kan tussen 20u en 21u30. Voor de andere internen gaat het internaat open op woensdag 1/9/2021 om 7u.


Verificatie mailadres Er werd U een mail gestuurd om het mailadres te controleren zodat we er zeker van zijn dat U alle mails goed ontvangt in de toekomst. Gelieve deze mail te bevestigen indien U dit nog niet gedaan heeft.

Wanneer U niets ontvangen heeft, kijk dan even tussen je SPAM.


Factuur kostgeld De factuur van het kostgeld van de maand september en van de zondagdienst worden vandaag verstuurd via de post. Gelieve de betaling in orde te brengen voor de vervaldatum.Tot binnenkort,


Het internaatteamlijst van benodigdheden
.pdf
Download PDF • 152KB

Comentarios


bottom of page