top of page

Welkomstdrink en opfrisser

Beste ouders,


De eerste week is reeds achter de rug. Onze internen hebben zich gesetteld in hun kamertje en hebben kennisgemaakt met de andere internen.

Deze week zijn we op woensdag naar Hofstade-bad geweest. Met het goede weer zijn we erop uit getrokken. Spijtig dat er zo weinig internen hun badpak meehadden J


Hierbij nog een paar praktische zaken waarmee jullie rekening moeten houden:


  • Volgende week vrijdag gaat een welkomstdrink door in de bar van het internaat van 16u. tot 19u. U zal bij een glaasje cava kunnen proeven van verschillende maaltijden die onze internen krijgen tijdens de middag en dit van onze cateraar “Agape”. Vooraf eten hoeft dus zeker niet. Er zal genoeg eten zijn J Ook zijn alle opvoeders aanwezig. Mogen wij jullie vragen je aanwezigheid te bevestigen, zodat we kunnen inschatten hoeveel personen aanwezig zullen zijn .

  • Internen die zijn ingeschreven voor de zondagdienst worden verwacht tussen 20u. en 21.30u. Indien je niet binnenkomt, ben je verplicht om dit te melden via ons digitaal systeem. Dit kan je doen door op de link hierna te klikken https://comeros.be/nl/afwezigheidsaanvraag/?KlantID=15&Token=ee537f626fc21721ec8d3ee38f2bb53b of door naar de website van het internaat te gaan en op de button “Afwezig” te klikken. Je krijgt steeds een bevestiging van de aanvraag.

  • Indien je een oude communicatie even opnieuw wenst te lezen, kan je alle berichten naar de ouders terugvinden op de homepagina van onze website.

  • Volg ons zeker op onze social media- kanalen: Facebook, Instagram , website …

  • Als bijlage vind je in het kort de leefregels die van toepassing zijn dit schooljaar. Deze werden ook overlopen met jullie zoon/dochter. De uitgebreide versie kan je ook vinden op onze website onder “belangrijke documenten”.


We verwachten een talrijke opkomst op onze welkomstdrink en hopen u allemaal te mogen ontmoeten


Prettig weekend,


Het internaatsteamLeefregels_in_het_kort_1092021
.pdf
Download PDF • 390KB

Comments


bottom of page